Świąteczna kanapka z brokułami

Mój sprawdzony przepis

Czas przygotowania: 7 min
Ilość osób: 1

SKŁADNIKI

  • dobry razowy chleb na zakwasie
  • kawałek brokułu
  • łyżka domowej ćwikły z chrzanem

PRZYGOTOWANIE

To pyszna wegańska kanapka na ciepło, idealna na zimę.

Brokuł podzielony na mniejsze kawałki zalej gorącą wodą i gotuj przez 5 minut.

Wylej na sitko, odcedź wodę, pokrój brokuł na plastry.

Ułóż brokuł na kromce dobrego razowego chleba i dodaj łyżkę domowej ćwikły z chrzanem.

Udostępnij na Facebooku!

3 komentarze

    • A jaki jest? 😉 Szkoda, że nie napisała Pani od razu odpowiedzi, tylko zostawiła zagadkę, przez którą teraz piszę ten komentarz.

Skomentuj AgniAnuluj odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *