
Kolacja na ciepły (prawie) majowy wieczór – sałata z rukolą, pomidorami i brązową soczewicą, z pysznym sosem na bazie oleju z czarnuszki (który można zastąpić olejem lnianym). Przepis z książki „Soczewica, 100 autorskich przepisów”


Kolacja na ciepły (prawie) majowy wieczór – sałata z rukolą, pomidorami i brązową soczewicą, z pysznym sosem na bazie oleju z czarnuszki (który można zastąpić olejem lnianym). Przepis z książki „Soczewica, 100 autorskich przepisów”
Dziękuje za przepisy. Lubię takie bogate, rozgrzewające jesienne zupy.
dzięki z żółte kartki... One często porządkują moje myśli i emocje. Bądź zdrowa i podróżuj kiedy czujesz taką potrzebę. Pozdrawiam…
Dziękuję za przypomnienie co w życiu jest ważne...Tak niewiele ,a często o tym zapominamy... Przytulam!
Dzień dobry! Bardzo interesująca wycieczka. Wróciliśmy z mężem w kwietniu z Ameryki środkowej (3tyg. 8 krajów ) było super ale…
Dzień dobry Dziękuję 🌼 serdecznie 🌼za przesłane przepisy Pozdrawiam