Mój sprawdzony przepis



Sezonowe, świeże sierpniowe warzywa, pyszne, łatwe i szybkie do zrobienia danie, idealne na każdą porę dnia. Ja ostatnio zjadłam je na obiad, a następnego dnia znów na śniadanie 🙂
1 niewielki bakłażan
250 g brązowych pieczarek
2 dość duże liście jarmużu
mały kawałek czerwonej papryki
6 pomidorków cherry
2 ząbki czosnku
1 łyżeczka przyprawy garam masala
1 łyżeczka kurkumy
pół łyżeczki soli himalajskiej
2 łyżki oleju kokosowego










Dziękuje za przepisy. Lubię takie bogate, rozgrzewające jesienne zupy.
dzięki z żółte kartki... One często porządkują moje myśli i emocje. Bądź zdrowa i podróżuj kiedy czujesz taką potrzebę. Pozdrawiam…
Dziękuję za przypomnienie co w życiu jest ważne...Tak niewiele ,a często o tym zapominamy... Przytulam!
Dzień dobry! Bardzo interesująca wycieczka. Wróciliśmy z mężem w kwietniu z Ameryki środkowej (3tyg. 8 krajów ) było super ale…
Dzień dobry Dziękuję 🌼 serdecznie 🌼za przesłane przepisy Pozdrawiam