
Szybkie, łatwe, pyszne, idealne na czerwcowy dzień: brokuły ze szparagami i tempeh. Składniki: pół brokułu 8-10 szparagów 5-7 plastrów tempeh* 1 cebula 2 ząbki czosnku 3 łyżki oleju koksowego pół łyżeczki soli pół łyżeczki pieprzu * Tempeh to blok ze sfermentowanej soi. Pochodzi z Indonezji, łatwo można go też kupić w Polsce, najlepiej kupić organiczne, ja takie własnie kupuję w ekologicznych sklepach internetowych.










Dziękuje za przepisy. Lubię takie bogate, rozgrzewające jesienne zupy.
dzięki z żółte kartki... One często porządkują moje myśli i emocje. Bądź zdrowa i podróżuj kiedy czujesz taką potrzebę. Pozdrawiam…
Dziękuję za przypomnienie co w życiu jest ważne...Tak niewiele ,a często o tym zapominamy... Przytulam!
Dzień dobry! Bardzo interesująca wycieczka. Wróciliśmy z mężem w kwietniu z Ameryki środkowej (3tyg. 8 krajów ) było super ale…
Dzień dobry Dziękuję 🌼 serdecznie 🌼za przesłane przepisy Pozdrawiam