Mój sprawdzony przepis

Czas przygotowania: 10 minut
Ilość osób: 2


Orzeźwiająca, pyszna, lekka sałata pełna aromatu świeżej wiosennej łąki.
Sałatę umyj, otrząśnij z wody, pokrój w paski.
Ogórki małosolne pokrój w cienkie plasterki.
Awokado rozkrój wzdłuż na dwie połowy, wyjmij łyżką z łupiny, usuń pestkę. Miąższ pokrój w kostkę.
Dodaj sól i olej sezamowy, delikatnie wymieszaj i gotowe.










Dziękuje za przepisy. Lubię takie bogate, rozgrzewające jesienne zupy.
dzięki z żółte kartki... One często porządkują moje myśli i emocje. Bądź zdrowa i podróżuj kiedy czujesz taką potrzebę. Pozdrawiam…
Dziękuję za przypomnienie co w życiu jest ważne...Tak niewiele ,a często o tym zapominamy... Przytulam!
Dzień dobry! Bardzo interesująca wycieczka. Wróciliśmy z mężem w kwietniu z Ameryki środkowej (3tyg. 8 krajów ) było super ale…
Dzień dobry Dziękuję 🌼 serdecznie 🌼za przesłane przepisy Pozdrawiam