
Błyskawiczny, prosty i totalnie pyszny przepis na marmoladę figową, którą wymysliłam kilka dni temu. Można ja jeść lyżkami bez niczego, można smarować na chlebie, plackach i nalesnikach :)) Mozna też użyć jako składnika do pysznych, wegańskich ciastek orzechowych, na które przepis podam jutro 🙂










Dziękuje za przepisy. Lubię takie bogate, rozgrzewające jesienne zupy.
dzięki z żółte kartki... One często porządkują moje myśli i emocje. Bądź zdrowa i podróżuj kiedy czujesz taką potrzebę. Pozdrawiam…
Dziękuję za przypomnienie co w życiu jest ważne...Tak niewiele ,a często o tym zapominamy... Przytulam!
Dzień dobry! Bardzo interesująca wycieczka. Wróciliśmy z mężem w kwietniu z Ameryki środkowej (3tyg. 8 krajów ) było super ale…
Dzień dobry Dziękuję 🌼 serdecznie 🌼za przesłane przepisy Pozdrawiam