Mój sprawdzony przepis

Czas przygotowania: 5 minut
Ilość osób: 1


Imbir obierz ze skórki, pokrój w plasterki, wrzuć do kubka.
Pomarańczę umyj i krótko sparz wrzątkiem.
Ukrój dwa dość grube plastry i wrzuć do kubka.
Zalej gorącą wodą, wymieszaj, naciskając łyżeczką na pomarańczę, żeby wycisnąć z niej trochę soku. I pij od razu.










Dziękuje za przepisy. Lubię takie bogate, rozgrzewające jesienne zupy.
dzięki z żółte kartki... One często porządkują moje myśli i emocje. Bądź zdrowa i podróżuj kiedy czujesz taką potrzebę. Pozdrawiam…
Dziękuję za przypomnienie co w życiu jest ważne...Tak niewiele ,a często o tym zapominamy... Przytulam!
Dzień dobry! Bardzo interesująca wycieczka. Wróciliśmy z mężem w kwietniu z Ameryki środkowej (3tyg. 8 krajów ) było super ale…
Dzień dobry Dziękuję 🌼 serdecznie 🌼za przesłane przepisy Pozdrawiam