Mój sprawdzony przepis

Czas przygotowania: 15 minut
Ilość osób: 1


Pełne białka i błonnika, wzmacniające odporność śniadanie na ciepło, idealne na listopadowy poranek.
Na patelni rozgrzej olej kokosowy.
Dodaj czosnek pokrojony w plasterki.
Bakłażana przekrój na ćwiartki i pokrój na cienkie plasterki, dodaj do patelni.
Miękkie części liścia jarmużu oderwij od łodygi, pokrój na małe kawałki, dodaj do patelni.
Szpinak pokrój w paski, dodaj do patelni.
Tofu pokrój w kostkę, dodaj do patelni.
Dodaj sól, pieprz i kurkumę.
Dodaj słonecznik, dynię i sezam.
Wymieszaj.
Smaż/duś pod przykryciem przez ok. 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Jedz od razu póki ciepłe.










Dzień dobry pani Beato!
Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie